Words

GREEN Friday, een boom voor elk kunstwerk!

GREEN Friday, een boom voor elk kunstwerk!

Je kan er niet omheen, alle acties rond Blackfriday. Je raakt gewoon online de weg kwijt. Ik wist dat ik mijn kunstwerken online ging zetten in deze tijd. De aanbieding, korting en actie, actie, actie tijd. Tuurlijk heb ik ook nagedacht; moet ik voor extra vindbaarheid en aandacht een Blackfriday actie doen.

Ik heb besloten dat niet te doen. Ik wil dat niet uitdragen met mijn kunstwerken. De kunstwerken zijn voor iedereen, dat wilde ik maken. Kunst voor iedereen zonder actie!

Een kunstwerk is iets persoonlijks, iets wat je mooi moet vinden en waar je langer naar wil kijken. Geen vluchtige aankoop met een actie knop! Ik hoop dat iedereen iets duurzamere keuzes kan en wil maken door er alleen al wat langer over na te denken.

Je kan denken een kunstwerk heb ik het nodig?! (Marie Kondo) Ik denk van wel! Een kunstwerk in je interieur geeft warmte, energie en een gesprek. Je leert jezelf en een ander kennen, wat je mooi vindt, je krijgt zelfvertrouwen en leert door middel van kunst een mening te geven zonder te praten.

Na mijn eerste week heb ik ontzettend veel leuke reacties gekregen. En op die energie en 'aandacht' ga ik door. Ik heb mij aangesloten bij #greenfriday van Trees for all.

Daarom plant ik bomen deze week samen met jullie. Voor elk kunstwerk een boom.

---------------------------

'Trees for All zet zich al meer dan 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. Zo zorgen we voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen!'